SKETCH IN

Lindsey Boonstra

SKETCH IN richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt en wil  door middel van 3D- visualisatie van uw woning, winkel, horeca-aangelegenheid, kantoor, vastgoedproject, beursstand, tentoonstelling en/of tuin de talloze mogelijkheden in een 3D visualisatie tot leven brengen. Om tot een 3D-visualisatie te komen is er een ontwerp nodig, dit kan een al bestaand ontwerp zijn of dit kunnen wij samen tot stand brengen aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften.

De specialisatie van SKETCH IN ligt bij de eclectische style, verschillende stylen mixen tot één style, belangrijk is het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, het creëren van een ruimtelijke, praktische inrichting met een stoere uitstraling.

In 2014 ben ik, Lindsey Boonstra, gestart met SKETCH IN, een interieurontwerpbureau dat zich richt op het ontwerpen, visualiseren en realiseren van zowel uw in- als exterieur.  Het ontwerpen kan in zowel 2D als 3D. Voor realisatie werkt SKETCH IN samen met vakkundige interieurbouwateliers die meubels op maat maken.

Ik wist van jongs af aan dat ik mij thuis zou voelen op de vakschool het Hout -en Meubileringscollege Rotterdam, hier heb ik onder andere geleerd over de menselijke maat, stijleleer, materiaalkennis, tekenen met de hand, maquettebouw en meubels maken. Ook heb ik leren werken met programma's als Vectorworks en AutoCad. Tijdens deze opleiding heb ik zestal stages volbracht binnen hoogaanziende interieurwinkels en –bureaus in zowel binnen- als buitenland.

Binnen de opleiding Associate Degree Ondernemen aan de Hogeschool Rotterdam heb ik meer geleerd over het ondernemen maar ben ik mij ook blijven specialiseren in SketchUp en verdiepen in 3D visualisatie door middel van stages. Na mijn opleidingen heb ik mijzelf verder ontwikkeld op nieuwe werkplekken en aan de hand van cursussen, bijvoorbeeld V-ray, 3D-Max en het bezoeken van beurzen zoals Maison en Object Parijs (2017) en Salone Del Mobile Milano (2018).

 

 

Contactgegevens:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lindsey Boonstra (+31) 6 251 10 723